A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Нетішинської міської ради

Конкурс малюнка для дітей з особливими потребами (які мають статус «особа з інвалідністю»).

Дата: 05.04.2021 08:39
Кількість переглядів: 438

 

Участь у конкурсі безкоштовна, вільна тема, вільна техніка, на  будь–якому матеріалі, малюнок на А4/А3, виконаний самостійно або з допомогою батьків (опікунів), педагогів.

Мета цього проекту є соціальна реабілітація дітей з особливими потребами, виявлення талановитих дітей, заохочення їх творчих здібностей через малюнки, зміна ставлення суспільства до дітей з особливими потребами, привернення уваги суспільства до того, що ці діти є самостійними особистостями, що мають свій погляд на світ і здатні висловлювати його через творчість.

Конкурс нашого благодійного фонду «Допомога справою» підтримує Запорізька художня школа та члени творчого об’єднання художників  міста Запоріжжя «Колорит».

Конкурси проходять два рази на рік: весняний – з 1 березня по 1 червня   та осінній – з 1 вересня по 1 грудня. 

У конкурсі можуть брати участь діти з будь якою групою інвалідності  від 3–х до 18–ти років.

Роботи надсилаються через поштового оператора «Укрпошта» на адресу: 69121, м. Запоріжжя, вул. Товариська буд. 58 (з приміткою: «До запитання»)  або надсилаються через поштового оператора «Нова Пошта» на адресу:

м. Запоріжжя, відділення Нової пошти № 21 (вказати номер  телефону отримувача 098–201–89–02,  БФ «Допомога справою»).

Важливо, до листа додаємо положення конкурсу та форму заяви  на участь та письмова згода батьків (законного представника) учасника Всеукраїнського конкурсу малюнків для дітей з обмеженими можливостями «Я дитина! Я малюю!» на обробку його персональних даних та персональних даних його дитини.

Просимо ваш Департамент освіти, цей лист разом із додатками розіслати на електронні адреси всіх територіальних відділів освіти у вашій області, яким територіально підпорядковуються школи та дитячі садочки.

Всі учасники обов’язково отримують дипломи та заохочувальні призи.

Також ми надаємо подяки для викладачів–методистів які будуть допомагати дітям у створені малюнків.

Давайте разом піклуватися про дітей з особливими потребами та заохочувати їх до усестороннього розвитку у суспільстві, а наш конкурс нехай буде тією самою стежкою до щасливого дитинства.

Посилання на конкурс на нашому сайті - https://dopomoga.zp.ua/programy-ukr/nadija-na-majbutnie/shhorichnij-vseukrainskij-konkurs-maljunka-ditini-invalida-ja-ditina-ja-maljuju/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора