A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Нетішинської міської ради

Випуск електронного журналу "Аутизм сьогодні" за травень 2023 року.

Дата: 12.06.2023 09:39
Кількість переглядів: 102

Шановні читачі!

Представляємо Вам новий випуск електронного журналу “Аутизм сьогодні” за травень 2023 року

На його сторінках на Вас чекають результати опитування “Рік великої війни: досвід українців з аутизмом за кордоном”, який провела МГО “Дитина з майбутнім” в рамках широкого дослідження думки українських родин з дітьми з ООП, які вимушено покинути Україну у 2022 році через війну. Як забезпечуються потреби дітей за кордоном, виклики і можливості під час вимушеної евакуації родин з дітьми з аутизмом, як за рік змінилась оцінка української інфраструктури для потреб дітей з РАС тощо – читайте у номері!

Пропонуємо долучитися до надзвичайно цікавого інтерв’ю про те, як пройшов рік після поновлення роботи дитсадка “Дитина з майбутнім” для особливих дітей під час війни. Перші кілька місяців широкомасштабного вторгнення стали для киян найбільш страшними і  непрогнозованими. Проте вже у травні дитсадок “Дитина з майбутнім” оголосив про поновлення роботи. Про цей рік напередодні Міжнародного Дня захисту дітей ми поговорили з директоркою садка Наталією Стручек. 

На сторінках “Аутизм сьогодні” на Вас чекають й інші новини сфери. Наприклад, про щорічну зустріч країн-учасниць “Аутизм Європа”. Традиційно Україна брала участь у цьому заході в особі консула “Аутизм Європа” в Україні Інни Сергієнко, яка виступила з доповіддю “Аутизм та війна в Україні”. Долучайтеся!

Приємного читання!

https://cwf.com.ua/rezultaty-opytuvannya-rik-velykoyi-vijny-dosvid-ukrayincziv-z-autyzmom-za-kordonom-ta-intervyu-dyrektorky-dytsadka-dytyna-z-majbutnim-pro-ponovlennya-robo/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора