A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Нетішинської міської ради

Випуск електронного журналу “Аутизм сьогодні” за квітень 2023 року.

Дата: 23.05.2023 10:16
Кількість переглядів: 127

 

Шановні читачі!

Представляємо Вам новий випуск електронного журналу “Аутизм сьогодні” за квітень 2023 року. 

На його сторінках на Вас чекає матеріал про те, як пройшла презентація космічних картин 11-річного школяра з тимчасово окупованого Бердянська Максима Бровченка. Це вже П’ята експозиція юного митця з аутизмом, яка цього разу відбулась у Дніпрі і куди завітали чисельні поціновувачі мистецтва, представники громадських організацій та ЗМІ. 

У квітневому випуску представлено звіт про результати конференції “Розлади аутистичного спектра: система раннього втручання в Україні. Сучасні тренди співпраці лікарів, батьків та суспільства на ранньому етапі діагностики та лікування пацієнтів з РАС” за партнерства ГО “Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму “Дитина з майбутнім”, яка відбулася 29 та 30 березня 2023 року. Про що говорили – читайте у номері.

На сторінках “Аутизм сьогодні” на Вас чекають й інші новини сфери – про здобутки Шостої щорічної конференції “Autism Speaks”, результати дослідження зв’язку часу, проведеного перед екраном телевізора, та аутизмом, та багато іншого – корисного та цікавого!

https://cwf.com.ua/pyata-vystavka-maksyma-brovchenka-konferencziya-z-autyzmu-pro-systemu-rannogo-vtruchannya-ta-dyvo-z-finlyandiyi-na-storinkah-kvitnevogo-vypusku-autyzm-sogodni/

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора