A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Нетішинської міської ради

Правила для збереження ментального здоров'я під час тривоги.

Дата: 05.07.2023 11:29
Кількість переглядів: 90

 

З психологічними ранами ми стикаємося не рідше, ніж з фізичними. І тут працює той самий принцип: якщо людина отримає допомогу відразу після «поранення» – це не тільки прискорить загоєння, але і допоможе уникнути ускладнень або ж принаймні зменшити ступінь їх тяжкості.

🫂Тому треба спрямовувати зусилля на плекання стійкості зараз, щоб не лікувати розлади потім.

Як свідчать численні соціологічні дослідження,в українців немає звички бути у себе на часі, прислухатися до себе чи звертатися до фахівця, коли розумієш, що ти не в порядку. Разом з цим, 80% людей можуть впоратись самостійно, якщо опанують відповідні навички, такі як техніки самодопомоги та підтримки інших.

Комунікаційна кампанія «Ти як?» — один з важливих елементів Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка впроваджується в Україні за ініціативою першої леді Олена Зеленська.

📌Головна мета цієї великої просвітницької місії — сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я.

Вона реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. Сприяння у виготовленні та поширенні інформаційно-просвітницьких матеріалів надали Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis, благодійний фонд BGV.

    Джерело: https://www.facebook.com/MCIPUkraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора