A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Нетішинської міської ради

Оголошено конкурс

Дата: 11.05.2021 16:45
Кількість переглядів: 193

 

«Інклюзивно-ресурсний центр» Нетішинської міської ради оголошує про проведення конкурсу на посади:

1. Практичний психолог (на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника);

2. Вчитель - реабілітолог.

До участі у конкурсі запрошуються педагогічні працівники, які мають вищу освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю: «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» та стаж роботи не менше трьох років за фахом.

До конкурсної комісії необхідно подати заяву, до якої додається резюме у довільній формі, копію паспорта громадянина України та військового квитка (для військовозобов’язаних), копію трудової книжки, копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, письмову згоду на збір та обробку персональних даних, 2 фотокартки (4х6 см).

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці педагогічних працівників «Інклюзивно–ресурсного центру» Нетішинської міської ради надається директором Центру Ольгою Гуменюк.

Юридична адреса «Інклюзивно – ресурсного центру» Нетішинської міської ради: Хмельницька область, м. Нетішин, провулок Миру, б.12, індекс 30100.

Термін подання документів: 20 календарних днів, з дня опублікування оголошення у газеті «Нетішинський вісник» (термін подачі документів до 01 червня 2021 року).

Конкурс на посади педагогічних працівників «Інклюзивно – ресурсного центру» Нетішинської міської ради відбудеться поетапно:

- проведення іспиту та визначення його результатів;

- проведення співбесіди та визначення її результатів;

- визначення переможця конкурсного відбору;

- оприлюднення результатів конкурсу.

Іспит на посади педагогічних працівників «Інклюзивно – ресурсного центру» Нетішинської міської ради відбудеться 11 червня 2021 року в приміщенні управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради за адресою: м .Нетішин, вул. Михайлова, б. 4.

Телефон для довідок: 9-10-44, 9-04-71.

Документи приймаються за адресою: Хмельницька область, м. Нетішин, вулиця Михайлова, б.4, індекс 30100.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора