A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Нетішинської міської ради

Батькам

Дата: від до Скинути

Аутизм у малюків від одного до трьох років: інструкція для батьків

  Аутизм не вирок Період від одного до трьох років – найважливіший для сім’ї, в якій зростає аутична дитина. Малюк проявляє перші ознаки розладу, а батьки вчаться взаємодіяти з особливою дитиною. Прийняти аутизм улюбленого чада непросто, але, як показує практика, це не вирок. Є спеціальні методики навчання дітей, спеціалізовані садки і школи для аутистів, групи розвитку, які мають на меті адаптацію дитини в соціумі та допомагають батькам подолати проблему.

10:37 23.03.2021

Аутизм у дітей від трьох до шести років: правила корекції

Як правильно коригувати РАС «Моя дитина цурається інших дітей, ні з ким не грається. Дитяча кімната схожа на приміщення перфекціоніста: іграшки акуратно виставлено в ряд, а річ, недбало залишена на ліжку, нервує. Часто кричить і метушиться, якщо щось іде не за планом. Мами на дитячому майданчику осудливо перешіптуються, коли влаштовує істерику на рівному місці. І тільки я знаю, що мій п’ятиліток – аутист».

10:37 23.03.2021

Те що треба на ніч дітям!

Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила сайт і радіо з аудіоказками українською мовою. Казки різних народів світу начитують актор театру кіно та дубляжу Євген Малуха, вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, учасник гурту DakhaBrakha Марко Галаневич і лідерка гурту «Крихітка» Саша Кольцова. Невдовзі з’являться казки, які озвучив письменник Сергій Жадан та співачка Христина Соловій, пише Тhe village. Згодом обіцяють запустити безкоштовні додатки з казками. На сайті також можна завантажити розмальовки. Ілюстрації для проекту виконала Женя Гайдамака. Радіохвиля авторських казок українською мовою для дітей доступна на сайті 24 години. У плеєрі наразі понад 200 аудіоказок. Слухати радіо можна за посиланням : https://kazky.suspilne.media/list.php Джерело: day.kyiv

14:21 16.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора